Vaření.czReceptyRýžový salát s tuňákem a olivami

Rýžový salát s tuňákem a olivami

Výborný a velmi jednoduchý předkrm či hlavní jídlo. Chutná ihned po přípravě, ale i zastudena.


4.511x
0
1×

Postup přípravy

Do hrnce vsypeme 1 hrnek rýže (natural nebo kulatá rýže) a vlijeme 2 hrnky vody, osolíme a uvaříme doměkka. Do mísy dáme olivy, kukuřici, mandle, tuňáka a nakrájenou sterilovanou kapii. Přidáme uvařenou rýži a vše dobře promícháme, podle chuti osolíme. Rýžový salát s tuňákem a olivami podáváme jako předkrm i hlavní chod, teplý i studený.
user-icon

autor španělka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýžový salát s tuňákem a olivami

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena