Rýžový salát s kuřecími kousky

Salát podávaný za studena. Není vůbec těžký na přípravu, dost zasytí a hodí se i k letním večerům, kdy nemáme chuť na těžká jídla.


4.710x
0
3×

Postup přípravy

Na přípravu použijeme kuřecí kousky naložené v marinádě z medu, sójové omáčky a horké vody, trochu osolíme a přidáme oloupaný a prolisovaný česnek.
Kuřecí necháme marinovat nejlépe přes noc, ale stačí i 1 - 2 hodiny.

Jasmínovou rýži uvaříme doměkka podle návodu na obalu.

Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Sterilovanou kukuřici slijeme.

Kuřecí kousky zprudka osmahneme na rozpálené pánvi s troškou olivového oleje.

Připravíme se velkou mísu, kde smícháme rýži, maso a zeleninu. Přidáme jogurt a tatarskou omáčku, všeho podle chuti. Nakonec zasypeme čerstvou petrželovou natí.

Rýžový salát s kuřecími kousky podáváme bez další přílohy.



user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýžový salát s kuřecími kousky

Zpět na recept