Vaření.czReceptyRýžová kaše s medem a skořicí

Rýžová kaše s medem a skořicí

Rýže nasladko je oblíbená hlavně u dětí. Vyzkoušejte tuhle sladkou variantu.


3.174x
45 min

Postup přípravy

Do hrnce dáme vařit vodu s medem. Když voda přejde varem, sebereme pěnu a přisypeme rýži a vaříme do změknutí. Před koncem vaření přidáme citronovou šťávu, citronovou kůru, hřebíček a šafrán. Uvařenou kaši nalijeme na talíře, necháme trochu vychladnout. Nakonec rýžovou kaši posypeme strouhanými mandlemi a skořicí. Rýžovou kaši s medem a skořicí ihned podáváme.
user-icon

autor Jovi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýžová kaše s medem a skořicí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena