Rýžová kaše s kakaem

Recept na dobrou rýžovou kaši pro malé i velké mlsouny.


3.45x
35 min

Postup přípravy

Propláchnutou rýži (1 sáček) uvaříme ve vodě více doměkka. Pokud nám zbyla neochucená rýže třeba od oběda, můžeme ji použít.

Rýží dáme vařit do hrnečku s mlékem. Přidáme cukr a máslo. Rýži vaříme za občasného míchání, dokud se nerozvaří a nevznikne kaše. Pokud ji chceme ještě jemnější, můžeme ji tyčovým mixérem rozmixovat.

Rýžovou kaši podáváme teplou. Můžeme posypat kakaem, skořicí. Rýžová kaše je dobrá i zalitá libovolnou ovocnou šťávou.
user-icon

autor Vivinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýžová kaše s kakaem

Zpět na recept