Čínská kuchyně počítá samozřejmě i s burskými oříšky.
1-2 lžíce | olej |
sůl | |
vejce | |
100 g | šunka |
rýže vařená | |
burské ořechy loupané |
Na tento recept budeme potřebovat vejce a burské ořechy v poměru 1 vejce na 10 až 20 burských oříšků.
Uvařenou rýži dáme na pánev s olejem a trochu zahřejeme. Na druhé pánvi rozpálíme trochu oleje a přidáme rozšlehaná vejce, která osolíme a zamícháme. Vejce spojíme s rýží, aby se kousky vajec v rýži rovnoměrně rozdělily.
Přidáme oloupané burské oříšky a můžeme přidat i šunku pokrájenou na kostičky. Vše opět důkladně promícháme a necháme prohřát další 4 minuty za stálého míchání.
Hotový pokrm dochutíme solí.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena