Rýže s tuňákem

Zdravé, levné a rychlé. Recept, na který máme ingredience téměř vždy po ruce. Vhodný pro případ nouze.


4.327x
30 min
5×

Postup přípravy

Do vody dáme rovnou lžíci polévkového koření (podravka). Vodu uvedeme do varu a vložíme do ní varné sáčky rýže, které uvaříme podle návodu.

Mezitím si opláchneme hlávku ledového listového salátu (může být i obyčejný listový salát) a pokrájíme salát do mísy na malé kousky.

Odkapanou uvařenou rýži vysypeme na pokrájený salát a přidáme ještě obsah konzerv (po 80g a více) tuňáka ve vlastní šťávě.

Důkladně promícháme a rychlý oběd nebo večeře je hotová.

Pokud není salát, můžeme ho nahradit polovinou sáčku směsi mražené zeleniny, kterou nejdříve krátce podusíme.
user-icon

autor Děda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rýže s tuňákem

Zpět na recept