Rýže s tuňákem

Zdravé, levné a rychlé. Recept, na který máme ingredience téměř vždy po ruce. Vhodný pro případ nouze.


4.327x
30 min
5×

Postup přípravy

Do vody dáme rovnou lžíci polévkového koření (podravka). Vodu uvedeme do varu a vložíme do ní varné sáčky rýže, které uvaříme podle návodu. Mezitím si opláchneme hlávku ledového listového salátu (může být i obyčejný listový salát) a pokrájíme salát do mísy na malé kousky. Odkapanou uvařenou rýži vysypeme na pokrájený salát a přidáme ještě obsah konzerv (po 80g a více) tuňáka ve vlastní šťávě. Důkladně promícháme a rychlý oběd nebo večeře je hotová. Pokud není salát, můžeme ho nahradit polovinou sáčku směsi mražené zeleniny, kterou nejdříve krátce podusíme.
user-icon

autor Děda

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rýže s tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena