Jak udělat dokonalou drobenku? Důležitý je poměr surovin!
Drobenka dokáže i obyčejný koláč proměnit ve hvězdu mezi moučníky. Tři prosté suroviny totiž dodají buchtám, koláčům i muffinům neodolatelnou sladkou křupavost. V čem spočívá kouzlo drobenky a jakou mouku na ni použít?

Rebarborový speciál: Svěží závan do jarního jídelníčku
Rebarbora, nenápadná jarní zelenina s všestranným využitím. Chuť mladých a křehkých řapíků z rebarbory sice kromě kyselosti není příliš výrazná, ale kombinace se správným kořením a surovinami, se kterými jí to sluší, udělá zázraky. Vrhněte se na pečení rebarborových koláčů, kandování a přípravu marmelády.

Veganský rebarborový koláč se sněhem krok za krokem
Recept na vynikající veganský rebarborový koláč s nádechem pomerančů a sněhovou čepicí. Naučíme vás ho krok za krokem.

Autor:Elka




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena