Rychlý ovocný koláč s krémem

Ovocný dezert s pudinkovým krémem nejlépe chutná v létě vychlazený a se šlehačkou.


3.415x
45 min
1×

Postup přípravy

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny, vyválíme první a rozložíme na plech s pečícím papírem.

Pudink uvaříme podle návodu z 800 ml mléka, s vanilkovým cukrem a cukrem podle chuti, necháme odstát.

Na těsto skládáme piškoty těsně vedle sebe, na ně vybrané ovoce (používám zavařené broskve nakrájené na plátky), zalijeme hustým pudinkovým krémem a přiložíme rozválenou druhou polovinu těsta. Celé potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme dozlatova.

Vychladlý rychlý ovocný koláč s krémem zdobíme šlehačkou.
user-icon

autor effa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlý ovocný koláč s krémem

Zpět na recept