Konzervu otevřeme, sádlo nožem odstraníme a dáme do hrnce. Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rýži ve varných sáčcích uvaříme v osolené vodě s kořením podle návodu na obalu.
Cibuli přisypeme do hrnce k sádlu a necháme ji orestovat. Pak přidáme kostky masa, osolíme, zaprášíme kořením a 5 minut opékáme.
Ve vodě dobře rozmícháme mouku a těstíčko přilijeme k masu. Masovou omáčku 10 minut provaříme. Podle chuti přisolíme, případně ještě přidáme koření.
Uvařenou rýži vsypeme do misky a promícháme s kořením. Naběračkou děláme z rýže na talíře kopečky a přeléváme je omáčkou - rychlovkou z konzervy.
Zajímavé komentáře
Re:
Re:
nechápu
re
Re: