Rychlovka z konzervy

Nejen na chalupu, ale i pro zaměstnané ženy či nenadálého strávníka je tu teplá rychlovka.


3.592x
25 min
1×

Postup přípravy

Konzervu otevřeme, sádlo nožem odstraníme a dáme do hrnce. Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rýži ve varných sáčcích uvaříme v osolené vodě s kořením podle návodu na obalu.

Cibuli přisypeme do hrnce k sádlu a necháme ji orestovat. Pak přidáme kostky masa, osolíme, zaprášíme kořením a 5 minut opékáme.

Ve vodě dobře rozmícháme mouku a těstíčko přilijeme k masu. Masovou omáčku 10 minut provaříme. Podle chuti přisolíme, případně ještě přidáme koření.

Uvařenou rýži vsypeme do misky a promícháme s kořením. Naběračkou děláme z rýže na talíře kopečky a přeléváme je omáčkou - rychlovkou z konzervy.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlovka z konzervy

Zpět na recept