Rychlokvašky

Rychlokvašky vyrábíme z přerostlých okurek. Letos je jich hodně, proto je zrovna aktuální čas.


4.243x
0
1×

Postup přípravy

Přerostlé okurky omyjeme, propícháme vidličkou a naskládáme nejlépe do kameného hrnce. Okurky proložíme koprem, višňových listím a vinným listím. Zalejeme převařenou horkou vodou se solí (3 dkg na litr vody). Hrnec s rychlokvaškami zavážeme a necháme v teple. Za 3 - 4 dny jsou k jídlu. Rychlokvašky nejlépe chutnají ke krajíci chleba se sádlem.
user-icon

autor Staňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlokvašky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena