Rychlé těstoviny s tuňákem a petrželkou

Další varianta na tuňákové těstoviny s petrželkou a česnekem.


4.712x
20 min
1×

Postup přípravy

Oloupaný větší česnek a umytou petrželku nasekáme nadrobno.Citron opláchneme, rozpůlíme a vymačkáme šťávu.

Těstoviny uvaříme na skus.

Asi na čtyřech lžících oleje osmahneme česnek s pálivou papričkou a po chvíli přidáme tuňáka, kterého jsme dobře promačkali vidličkou. Maso z tuňáka osmažíme a nakonec přidáme vymačkanou šťávu z citronu. Pánev přikryjeme a pomaličku na 5 minut prosmažíme. Nakonec ještě přidáme čerstvou petrželku.

Uvařené těstoviny promícháme s tuňákem a ihned podáváme. Zdobit můžeme například lístkem bazalky.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlé těstoviny s tuňákem a petrželkou

Zpět na recept