Rychlé hovězí plátky

Recept pro začínající kuchaře z hovězí kýty nebo roštěnky. Použijeme mladé maso, aby byla příprava co nejrychlejší.


3.422x
20 min
1×

Postup přípravy

Plátky hovězího masa dostatečně naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, posypeme drceným pepřem čtyř barev. Na jedné straně potřeme pálivou hořčicí. Na pánvi rozpálíme olej a maso opékáme z každé strany při střední teplotě. Když jsou plátky hotové, stačí pár minut, vyjmeme je stranou a uchováme je v teple. Šťávu zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme trochou vody a přilijeme k masu. Rychlé hovězí plátky podáváme s vařenými brambory, nejlépe ve slupce, aby si zachovaly co nejvíce vitamínů.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlé hovězí plátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena