Rychlá žampionová omáčka

Rychlý oběd, když nemáme chuť na maso. Ale samozřejmě si maso můžete k tomu udělat.


4.226x
45 min
5×

Postup přípravy

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky i s nožkama. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Cibuli osmahneme na rozpáleném oleji a přidáme žampiony. Krátce dohromady osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme koření, houbový bujón a podusíme, dokud žampiony nezměknou. Potom žampionovou omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Již krátce provaříme.

Rychlou žampionovou omáčku podáváme například s houskovým knedlíkem.
user-icon

autor bozule


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá žampionová omáčka

Zpět na recept