Rychlá mrkvová buchta

Vynikající vláčná buchta, která překvapí krásně oranžovou barvou.


4.5137x
60 min
34×

Postup přípravy

Nejprve utřeme cukr s vejci. Pak postupně přidáváme olej, přičemž je opravdu třeba odvážit 200 g. Důkladně mícháme, aby se olej dobře zapracoval do těsta. Mrkev očistíme, najemno nastrouháme a také vmícháme do těsta. Nakonec přidáme mouku spolu s práškem do pečiva.

Větší plech vyložíme pečicím papírem a mrkvové těsto do něj rovnoměrně nalijeme. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 20 minut.

Rychlou mrkvovou buchtu zdobíme rozehřátou čokoládovou polevou a necháme vychladnout.
user-icon

autor Gina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá mrkvová buchta

Zpět na recept