Rychlá křenová pomazánka

Pár surovin vymícháme a máme čím namazat pečivo. Stačí už jen ozdobit zeleninou.


4.911x
10 min
2×

Postup přípravy

Na přípravu pomazánky použijeme sýr žervé a čerstvý křen, který najemno nastrouháme.

Sýr v misce utřeme vařečkou, přidáme křen a trochu krupicového cukru. Lehce promícháme a necháme vychladit.

Rychlou křenovou pomazánku můžeme použít k namazání pečiva, ale i chlebíčků a jednohubek určených pro hosty. Nakonec dozdobíme čerstvými cherry rajčátky (omytými a nakrájenými na půlky).
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá křenová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká