Vaření.czReceptyRychlá kapsa s opečenou bagetou

Rychlá kapsa s opečenou bagetou

Kuřecí kapsa s jednoduchou nádivkou.


5.03x
30 min
1×

Ingredience

2 kskuřecí prsa

na potření

1 stroužekčesnek
4 lžíceolej

podle chuti

česnek
sůl
bazalka

nádivka

1 hrstbazalka
1 kstavený sýr (trojúhelníček)
6 plátkůprorostlý špek

Postup přípravy

Prsa si nařízneme na kapsu a naklepeme. Potřeme z obou stran solí a vnitřek kapsy vymažeme taveným sýrem. Vetřeme bazalku a poklademe plátky špeku, nakonec vložíme sýr (může být i z mrazáku, nevyteče ven). Kapsy zpevníme párátky a pozvolna smažíme na oleji z obou stran. Prsa se z druhé strany mohou dělat prudčeji. Mezitím si nakrájíme bagetu nebo velké rohlíky (může být i starší) na 1,5 cm silné šikmé krajíčky, které potřeme ochuceným olejem z třeného česneku, soli a bazalky. Poklademe potřenou stranou nahoru na nevymazaný plech a grilujeme v troubě dozlatova. Rychlou kapsu s opečenou bagetou podáváme společně přelité dresinkem podle chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlá kapsa s opečenou bagetou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena