Rychlá domácí hořčice

Domácí hořčice z hořčičného semínka a octu.


4.611x
120 min
1×

Postup přípravy

Svaříme ocet, necháme vystydnout (z vinného octa je hořčice jemnější). Mezitím hořčičné semínka umeleme v mlýnku na kávu nebo mlýnku na mák.

Do hořčičného prášku dáme cukr, přilijeme vychlazený ocet, až vznikne hustá pasta. Tuto pastu dáme do lednice a po 2hod. ji vyndáme a doředíme zbytkem octa aby měla hustotu dle našich představ.

Domácí hořčici uzavřeme do sklenice a necháme týden ležet v lednici

Poznámka autora: Dejte pozor při degustaci při výrobě, je dosti silná.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá domácí hořčice

Zpět na recept
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena