Rybí salát s majonézou

Majonézový salát z rybího filé podáváme s bílým pečivem.


4.647x
35 min

Ingredience

200 mlmajonéza
500 grybí filé
2 kssladkokyselá okurka
1 kssterilovaná kapie

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

máslo

zálivka

1 kscibule
1 dlvoda
1 ksbobkový list
3 kuličkynové koření
6 kuličekcelý černý pepř
1 dlpřírodní bílé víno

Postup přípravy

Rybí filé osolíme a podusíme na másle doměkka. Nakrájíme na kousky a necháme vychladit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Hrášek, papriky a okurky necháme okapat. Papriky a okurky nakrájíme na kostičky. Víno smícháme s vodou, vložíme bobkový list, nové koření, celý pepř a sůl. Přivedeme k varu, vložíme cibuli a vaříme, dokud se polovina tekutiny neodpaří. Necháme vychladnout. Vyjmeme celé kusy koření. V míse promícháme udušené filé s cibulouvou zálivkou, sterilovaným hráškem a nakrájenou paprikou. Přidáme majonézu a podle potřeby dochutíme pepřem a solí. Necháme v chladu odležet. Jemný rybí salát se zeleninou a majonézou podáváme s bílým pečivem. Salát můžeme použít na obložené chlebíčky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí salát s majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena