Rybí rolky

Zapečené rolky s bylinkami, strouhankou, mandlemi podáváme s bramborem a zeleninovou oblohou.


4.04x
45 min

Postup přípravy

Ze pstruhů si připravíme filety, pokapeme je citronem, osolíme a opepříme. Takto připravené ryby necháme chvíli uležet.

Na suché pánvi si opražíme posekané mandle, přidáme strouhanku, smícháme a odstavíme. Do vychladlé směsi přidáme pokrájené zelené bylinky (rozmarýn, saturejka, bazalka, levandule) a posypeme vegetou.

Filety zakápneme olivovým olejem, zasypeme strouhankovou směsí, filety zarolujeme, vyskládáme na vymazaný pekáček, obložíme cherry rajčátky, posypeme vegetou a ve vyhřáté troubě asi 25 minut pečeme. Během pečení zalijeme roládky i rajčátka vínem a olejem.

Rybí rolky podáváme s bramborem a obložené zeleninou podle chuti. Okurka, salát, hrášek, rajče a podobně.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí rolky

Zpět na recept