Rybí porce v alobalu

Recept, který je možno konzumovat při zánětu slinivky břišní.


3.86x
45 min

Ingredience

sůl
20 gmáslo
petrželka
1 kscitron
4 porceryba

Postup přípravy

Porce ryby osolíme a dobře zabalíme do alobalu. Rybu naskládáme na plech a v troubě asi 25 minut pečeme. Po upečení vybalíme porce z alobalu a podáváme pokapané máslem a citronovou šťávou, posypané sekanou petrželkou, obložené plátky citronu. Rybí porce v alobalu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor lucik777

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí porce v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena