Rybí pomazánka

Výborná pro lidičky, kteří zrovna nemusí ryby.


3.260x
30 min

Postup přípravy

Uvaříme vejce natvrdo. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno.

Do misky dáme tavený sýr a máslo. Lehce utřeme a přidáme cibuli, tuňáka i s olejem. Podle chuti osolíme a opepříme. Pomazánku důkladně promícháme a nakonec do ní najemno nastrouháme vejce. Opět zamícháme a dochutíme. Vejce rybí pomazánku zahustí, aby to nestékalo z pečiva.

Rybí pomazánka je nejlepší namazaná na čerstvém chlebu. Zdobíme čerstvou zeleninou, třeba rajčetem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.