Rybí pekáček

Recept na oběd nebo večeři z jednoho pekáčku.


4.010x
90 min

Ingredience

0-1 kgbrambory
80 gniva
1 kelímeksmetana ke šlehání
500 grybí filé

podle potřeby

sůl
mletý pepř
koření na ryby
olej na vymazání

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nakrájíme jako na hranolky. Pekáček vymastíme olejem, nasypeme do něj brambory a ty osolíme a opepříme. Brambory promícháme a urovnáme. Na brambory naskládáme trochu osolené a kořením na ryby posypané kousky filé. Vše zalijeme smetanou a dáme péct. Zpočátku pečeme rybí pekáček při vyšší teplotě, potom zmírníme. Až jsou brambory skoro měkké, všechno posypeme strouhanou nivou a již jen krátce zapečeme. Rybí pekáček podáváme se zeleninovým salátem podle chuti.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí pekáček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena