Rybí filety v alobalu

Ryby nám chutnají po celý rok a takhle se zelenými bylinkami je to veliká pochoutka! Recept se hodí i na gril.


2.9748x
45 min

Ingredience

6 ksbrambory
4 ksrybí filé

podle chuti

sůl
citron
mletý kmín

marináda

100 gmáslo
petrželka
1 kscibule
pažitka
kopr

podle potřeby

máslo na vymazání formy

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Natě opereme, osušíme a nasekáme. Filety osolíme, okmínujeme a pokapeme citronem. Změklé máslo utřeme s cibulí a natěmi. Směsí potřeme z obou stran filety. Z alobalu si připravíme 4 větší čtverce a dobře je vymažeme máslem. Do středu alobalu dáme porci ryby. Rybu poklademe plátky brambor, doplníme zbylým kouskem másla a pečlivě zabalíme. Rybí filety v alobalu pečeme v troubě nebo na grilu15 - 20 minut. Rybí filety v alobalu podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filety v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena