Rybí filety v alobalu

Ryby nám chutnají po celý rok a takhle se zelenými bylinkami je to veliká pochoutka! Recept se hodí i na gril.


2.9748x
45 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Natě opereme, osušíme a nasekáme.

Filety osolíme, okmínujeme a pokapeme citronem. Změklé máslo utřeme s cibulí a natěmi. Směsí potřeme z obou stran filety.

Z alobalu si připravíme 4 větší čtverce a dobře je vymažeme máslem. Do středu alobalu dáme porci ryby. Rybu poklademe plátky brambor, doplníme zbylým kouskem másla a pečlivě zabalíme.

Rybí filety v alobalu pečeme v troubě nebo na grilu15 - 20 minut.

Rybí filety v alobalu podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filety v alobalu

Zpět na recept