Rybí filé Zingara

Rybí filé trochu jinak.


4.916x
0

Postup přípravy

Rybí filé rozdělíme na jednotlivé porce, osolíme a okořeníme kořenící směsí, poprášíme hladkou moukou a opečeme na rozpáleném oleji, odložíme stranou. Do výpeku dáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčata, papriku a česnek, podusíme a zalijeme vínem, přidáme posekanou šunku. Necháme přejít varem a do této šťávy vložíme opečené filé, krátce podusíme. Rybí filé Zingara podáváme s podušenou rýží nebo uvařeným bramborem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé Zingara

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena