Rybí filé v rajčatové šťávě

Velmi chutné spojení ryby a rajčat.


5.08x
45 min

Postup přípravy

Zmrazené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, papriku nakrájíme na nudličky.

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi 5 minut. Pak přilijeme rajčatovou šťávu. Omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Vše už jen krátce prohřejeme.

Rybí filé v rajčatové šťávě podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé v rajčatové šťávě

Zpět na recept