Rybí filé v rajčatové šťávě

Velmi chutné spojení ryby a rajčat.


5.08x
45 min

Ingredience

sůl
20 gmáslo
ocet
2.5 dlmléko
10 gmouka
30 gzelená paprika
1.25 dlrajčatová šťáva
200 grybí filé

Postup přípravy

Zmrazené filé podusíme doměkka ve vlastní šťávě. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, papriku nakrájíme na nudličky.

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme papriku a hladkou mouku. Připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a povaříme asi 5 minut. Pak přilijeme rajčatovou šťávu. Omáčku osolíme, ochutíme octem a procedíme na podušenou rybu. Vše už jen krátce prohřejeme.

Rybí filé v rajčatové šťávě podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé v rajčatové šťávě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.