Rybí filé v pivním těstíčku

Zdravé rybí filé v netradičním pivním těstíčku.


3.2261x
30 min
4×

Postup přípravy

Filé omyjeme, osušíme utěrkou, osolíme, posypeme grilovacím kořením a kostky zakápneme citronovou šťávou. Necháme je odležet a připravíme si těstíčko.



Hladkou mouku smícháme se solí, kořením a solamylem. Přidáme hořčici a sójovou omáčku, vejce a smícháme. Nakonec přiléváme pivo. Množství by mělo být takové, aby nám vzniklo hustší těstíčko. Rozpálíme si pánev s olejem. V těstíčku pak z obou stran namáčíme kostky filet a ihned je smažíme. Smažíme je dozlatova.



Filé zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.



user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé v pivním těstíčku

Zpět na recept