Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

Rybí filé zase trochu jinak.


4.615x
60 min
2×

Postup přípravy

Filé, může být i pangasius, pokapeme octem, osolíme a opečeme po obou stranách asi 12 minut.

V kastrolu zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a uděláme světlou jíšku. Po částech zalijeme mlékem, dohladka vymícháme a vmícháme do ní rajský protlak. Dochutíme citronovou šťávou.
Omáčku povaříme 15 minut, přecedíme na rybu a necháme ještě 15 minut na teple. Nevaříme!

Rybí filé s lehce pikantní omáčkou podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor sasulka30


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

Zpět na recept