Vaření.czReceptyRybí filé s lehce pikantní omáčkou

Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

Rybí filé zase trochu jinak.


4.615x
60 min
2×

Postup přípravy

Filé, může být i pangasius, pokapeme octem, osolíme a opečeme po obou stranách asi 12 minut. V kastrolu zpěníme na másle drobně nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a uděláme světlou jíšku. Po částech zalijeme mlékem, dohladka vymícháme a vmícháme do ní rajský protlak. Dochutíme citronovou šťávou. Omáčku povaříme 15 minut, přecedíme na rybu a necháme ještě 15 minut na teple. Nevaříme! Rybí filé s lehce pikantní omáčkou podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor sasulka30

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filé s lehce pikantní omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena