Rybí filé s křenem

Rychlá večeře z rybího masa.


3.180x
25 min

Postup přípravy

Máslo utřeme s jemně nastrouhaným křenem, osolíme a opepříme.

Křenovým máslem pomažeme filé nakrájené na plátky a vždy po dvou je spojíme k sobě.

Na kusy alobalu vždy položíme spojené plátky, zakapeme citrónovou šťávou, popřípadě ještě dopepříme.

Vejce rozšleháme s moukou, nalijeme na jednotlivé porce, alobal dobře uzavřeme a v horké troubě pečeme přibližně čtvrt hodiny.

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé s křenem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.