Rybí filé s kečupem

Výborný námět pro oběd.


4.410x
35 min

Ingredience

sůl
80 gcibule
kari koření
600 grybí filé

podle potřeby

olej

podle chuti

5 lžickečup
křen

Postup přípravy

Porce filé osolíme, potřeme špetkou kari koření z obou stran a rozložíme do zapékací misky vymazané olejem. Filé poklademe jemně nakrájenou cibulí a podlijeme kečupem nebo rajským protlakem. Rybí filé s kečupem zapékáme v troubě a podle potřeby je podléváme vodou nebo vývarem. Zapečené filé posypeme strouhaným křenem. Rybí filé s kečupem podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor Gerojka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filé s kečupem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena