Chutný hlavní chod z rybího filé. Rybu jsem zkoušela tresku, ale i pangase.
2 ks | jarní cibulka |
250 g | rybí filé |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
na obalení | |
75 ml | mléko |
1 lžíce | sekaná petrželka |
70 g | kukuřičná mouka |
150 g | bylinkový smetanový sýr |
příloha | |
1 ks | cibule |
200 g | červená čočka |
200 ml | zeleninový vývar |
1 lžíce | řepkový olej |
na ozdobu | |
ocet balsamico |
autor null
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.