Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou

Recept na jednoduchý pokrm bohatý na bílkoviny.


3.295x
25 min

Ingredience

1 lžíceolej
sůl
50 gmáslo
0.5 svazkupetrželka
1 ksžloutek
0.5 svazkukopr
0.5 svazkubazalka
0.5 svazkuestragon
mletý bílý pepř
500 grybí filé
1.5 lžícehotová jíška
100 mlsmetana na vaření
2 lžíceanýzový likér
1 plátektoastový chléb bez kůrky

Postup přípravy

Bylinky omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Ty rozmixujeme spolu s chlebem, máslem a žloutkem.

Filé opečeme na oleji z každé strany asi 3 minutky, vyjmeme a uchováme teplé. Přilijeme smetanu, likér a trošku povaříme. Osolíme, opepříme a zahustíme jíškou.

Filé potřeme rozmixovanými bylinkami a v troubě zapékáme dozlatova.

Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou rozdělíme na talíře a podáváme s připravenou omáčkou a bramborami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.