Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou

Recept na jednoduchý pokrm bohatý na bílkoviny.


3.295x
25 min

Postup přípravy

Bylinky omyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Ty rozmixujeme spolu s chlebem, máslem a žloutkem.

Filé opečeme na oleji z každé strany asi 3 minutky, vyjmeme a uchováme teplé. Přilijeme smetanu, likér a trošku povaříme. Osolíme, opepříme a zahustíme jíškou.

Filé potřeme rozmixovanými bylinkami a v troubě zapékáme dozlatova.

Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou rozdělíme na talíře a podáváme s připravenou omáčkou a bramborami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé s bylinkovou kůrčičkou

Zpět na recept