Rybí filé s bylinkami

I rybí pokrm může být chuťově velice zajímavý, pokud namícháme vhodnou směs koření.


0.00x
30 min

Postup přípravy

Rybí filet rozkrojíme na 4 díly, omyjeme, osušíme a potřeme citronovou šťávou.

Lístky bylinek otrháme ze stonků, omyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno. Rybu v bylinkách obalíme.

Oloupanou cibuli nakrájíme na malé kostičky, na másle ji podusíme doměkka. Kousek po kousku vložíme rybu, přikryjeme poklicí a 4 minuty dusíme. Poté rybí filety obrátíme, osolíme, přikryjeme a dusíme další 4 minuty.

Rybí filé s bylinkami ihned podáváme s libovolnou bramborovou přílohou a saláty. 

Tip: Do výpeku vmícháme pro změnu trochu sladké nebo kyselé smetany a rybu ochucenou smetanou přelijeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé s bylinkami

Zpět na recept