I rybí pokrm může být chuťově velice zajímavý, pokud namícháme vhodnou směs koření.
0.25 lžičky | sůl |
2 lžíce | máslo |
1 lžíce | petrželka |
1 ks | cibule |
1 lžíce | kopr |
1 lžička | bazalka |
1 lžička | fenykl |
1 lžíce | kerblík |
1 lžička | libeček |
1 lžička | saturejka |
1 lžíce | citronová šťáva |
800 g | rybí filet |
autor Tereza Knížová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.