Rybí filé po pirátsku

Zdravý, lehký a velice chutný pokrm pro ty, kteří se nebojí experimentů!


3.0655x
45 min

Postup přípravy

Rybí filé necháme mírně rozmrazit a každou kostku pokrájíme na 4dílky. Osolíme, pokapeme citrónem. Krabí tyčky nakrájíme na větší kousky. Dno zapékací misky poklademe salámem, na to navršíme rybí filé a volně posypeme krabími tyčkami. Šlehačku našleháme a když je tuhá, přidáme čertovskou omáčku a trochu provensálského koření. Lehce promícháme a vzniklým krémem pokryjeme směs v zapékací misce. Uhladíme a posypeme strouhaným sýrem. V předehřáté troubě zapékáme zhruba 20-25min při 180°, až sýr zezlátne. Jako příloha se hodí vařené či pečené brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé po pirátsku

Zpět na recept