Rybí filé na žampionech

Vcelku dietní recept. Přípravíme si nízkokalorickou, a přitom lahodnou večeři.


4.36x
25 min

Postup přípravy

Filé očistíme, opláchneme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou, kterou jsme vymačkali z připraveného citronu. Do mouky vmícháme koření na ryby a v této směsi filé obalíme.

Rozpálíme si na pánvi olej a ryby na něm z obou stran důkladně opečeme. Filety vyjmeme a uchováme v teple.

Do výpeku dáme na plátky pokrájené žampiony, osolíme, okmínujeme a podusíme doměkka.

Na talířích přeléváme filé žampionovou šťávou a podáváme s bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé na žampionech

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká