Rybí filé na cibulce

Rychle připravené jídlo z filé a cibulové nezahušťované omáčky.


4.310x
30 min

Postup přípravy

Základem receptu je kromě mraženého filé také množství cibule. Hned na začátek si ji oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a nakrájíme na měsíčky. Během dušení se nám jednotlivé vrstvy samy oddělí. Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme osolené filé, zasypeme cibulí, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Po krátkém podušení posypeme kmínem, mletou paprikou, ďábelskou směsí a grilovacím kořením. Filé dusíme do té doby, než se nám voda vypaří a zůstanem nám jen změklá cibule a trochu omáčky. Rybí filé na cibulce podáváme s omytými listy čínského zelí, přikusujeme chléb. Vhodné jako rychlá a lehká večeře.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filé na cibulce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena