Rybí filé na česneku s rajčaty

Zdravá a lehká večeře z ryb.


5.03x
45 min

Postup přípravy

Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Na pekáčku zpěníme na části másla krájený česnek a cibuli, pouze zpěníme, nesmažíme, aby česnek nehořkl. Poté přidáme kolečka z poloviny rajčat a na ně vložíme řízky z filé, osolíme, pokapeme vínem, přikryjeme pomaštěným papírem a v mírné troubě pečeme.

Druhou polovinu rajčat oloupeme, na chvíli ponoříme do vroucí vody, pak slupku lehce stáhneme, rozpůlíme a podusíme na másle, osolíme, opepříme a posypeme petrželí.

Pečené filé upravíme na míse, obložíme dušenou rýží, kterou ozdobíme dušenými rajčaty, takto podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé na česneku s rajčaty

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká