Ryba v alobalu

Zdravá a chutná pochoutka.


4.532x
45 min
2×

Postup přípravy

Ještě zmrzlé porce pangasia nebo jiné ryby potřeme oblíbeným kořením na ryby či na grilování.

Poté je položíme na obdélník alobalu, na něj naklademe cibuli nakrájenou na půlměsíčky a papriku na proužky. Můžeme přidat i oříšek másla. Alobal důkladně zabalíme. Rybu v alobalu vložíme do pekáčku a dáme péct do trouby na střední teplotu. Doba je podle potřeby, až bude ryba krásně křehká.

Rybu v alobalu podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Romily


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ryba v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká