Růženčina bašta

Nenáročný recept, kterým vás mohou i děti překvapit.


4.416x
30 min
1×

Postup přípravy

Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a rozetřeme se solí. Vajíčka spolu s česnekem rozmícháme v hrnku. Hermelín nakrájíme na plátky. Na pánvi o průměru 28cm rozehřejeme olej, naskládáme všechny brambory, posolíme a opečeme z obou stran. Opečené brambory poklademe ve vrstvách plátky cibule, plátky salámu, plátky sýru a zalijeme vajíčky rozšlehanými s česnekem. Růženčinu baštu smažíme z obou stran. Hotovou růženčinu baštu rozkrojíme na 3 - 4 díly, na talíři pokapeme hořčicí a ozdobíme čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Růženčina bašta

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena