Ruská vejce

Plněné bílky majonézou z vařeného jazyka, žloutků a sardelové pasty. Návštěvě určitě uděláte radost.


3.0204x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo - ve vroucí vodě je vaříme 10 minut. Zchladíme je ve studené vodě, oloupeme a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a přes síto je protlačíme.

Vařený jazyk nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s kapary, sardelovou pastou, majonézou. Nakonec do směsi přimícháme žloutek. Lososa nakrájíme na nudličky.

Touto majonézou plníme bílky a zdobíme je nudličkami lososa.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ruská vejce

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena