Rozpálíme si troubu na 225 °C a formu na nákypy vymažeme silnou vrstvou másla a vysypeme hrubou moukou. Citron pořádně omyjeme, osušíme, kůru nastrouháme a z citronu vymačkáme šťávu.
Oddělíme si bílky od žloutků. Sníh ovšem budeme šlehat až těsně před samotným pečením.
Žloutky rozšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a špetkou soli do bílé pěny. Přidáme po kapkách rum, citronovou šťávu a nakonec kůru. Vyšlehanou pěnu zchladíme a těsně před použitím znovu rychle našleháme. Teď vyšleháme tuhý sníh a lehce do něj vmícháme krém ze žloutků a přes sítko prosátý solamyl. Mícháme opravdu jemně a lehounce.
Formu naplníme do dvou třetin, dáme do horké trouby a pečeme při střední teplotě v zavřené troubě 25 minut.
Podáváme okamžitě po upečení ještě horké, můžeme polít omáčkami z čerstvého rozmačkaného ovoce.