Pro mlsaly lje můžeme připravovat kdykoli, nejen o Vánocích.
Hodnocení
3.0
/ 5 (90x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
100 g
máslo
30-40 ml
rum
100 g
čokoláda na vaření
100 g
cukr moučka
0.5 balíčku
vanilkový cukr
120 g
strouhaný kokos
100 g
lískové oříšky
na obalení
strouhaný kokos
Postup přípravy
Mleté oříšky a kokos zlehka opražíme a necháme vychladnout. Čokoládu nastrouháme.
Máslo s cukrem utřeme do pěny, přidáme vanilkový cukr, čokoládu, rum, opražené oříšky s kokosem a vše spojíme.
Z těsta tvarujeme kuličky, které obalujeme ve strouhaném kokosu a klademe do papírových košíčků.
Uložíme do chladu.