Rumfordská polévka z kostí

K přípravě této polévky potřebujeme čtyři dobře očištěné vepřové kosti.


2.868x
150 min

Postup přípravy

Kosti důkladně omyjeme, vložíme do studené vody, osolíme a vaříme 1,5 hodiny.

Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme ji po hodině a půl ke kostem a vaříme do změknutí. Potom polévku přecedíme.

V jiném hrnci si uvaříme doměkka hrách a propasírujeme jej do polévky.

Syrové krupky spaříme, brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky , obojí přidáme do polévky a vaříme doměkka.

Nakonec přidáme do polévky měkkou zeleninu a prohřejeme. Rumfordská polévka z kostí se podává sypaná sekanou petrželkou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rumfordská polévka z kostí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.