Vaření.czReceptyRumfordská polévka z kostí

Rumfordská polévka z kostí

K přípravě této polévky potřebujeme čtyři dobře očištěné vepřové kosti.


2.868x
150 min

Postup přípravy

Kosti důkladně omyjeme, vložíme do studené vody, osolíme a vaříme 1,5 hodiny. Kořenovou zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky, přidáme ji po hodině a půl ke kostem a vaříme do změknutí. Potom polévku přecedíme. V jiném hrnci si uvaříme doměkka hrách a propasírujeme jej do polévky. Syrové krupky spaříme, brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky , obojí přidáme do polévky a vaříme doměkka. Nakonec přidáme do polévky měkkou zeleninu a prohřejeme. Rumfordská polévka z kostí se podává sypaná sekanou petrželkou.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rumfordská polévka z kostí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena