Rozinkové pusinky

Pro zpestření stereotypního vánočního cukroví si můžete upéct rozinkové pusinky.


3.1332x
60 min

Postup přípravy

Ve vodní lázni šleháme bílky a krupicový cukr do zhoustnutí. Pak odsuneme z ohně a za stálého šlehání necháme vychladnout. Po částech přidáváme drobně nasekané rozinky.


Na vymaštěný, nebo povoskovaný plech tvarujeme lžičkou malé hromádky a zvolna sušíme v troubě (asi 100°C).

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rozinkové pusinky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.