Roštěnky z Vídně

Roštěnky podle snadného receptu, ke kterému nesmí chybět opečená cibule a čerstvá zelenina.


3.02x
90 min

Postup přípravy

Roštěnky odblaníme, okraje nařízneme, naklepeme, pokapeme olejem a necháme několik hodin rozležet.

Před přípravou roštěnky osolíme, opepříme a v horkém sádle po obou stranách prudce opečeme. Přebytečné sádlo slijeme, roštěnky podlijeme trochou vývaru a ještě chvíli dusíme, aby byly měkké.

Cibuli nakrájíme na prstýnky, opečeme na zbylém sádle dokřupava a navršíme na jednotlivé roštěnky.

Maso na talíři podlijeme výpekem, obložíme čerstvou zeleninou a podáváme s opékanými brambory nebo bramborovými knedlíky. Roštěnky z Vídně nejsou špatné i s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěnky z Vídně

Zpět na recept