Roštěnky s olivovobylinkovou omáčkou

Vynikající minutka se zajímavou bylinkovou chutí.


3.0129x
25 min

Ingredience

4 lžíceolivový olej
2 kshovězí roštěná

omáčka

1 stroužekčesnek
1 lžičkaolej
sůl
0.5 svazkupetrželka
0.5 svazkupažitka
1 lžičkakapary
2 ksfeferonka
mletý bílý pepř
1 lžícecitronová šťáva
1 lžícepiniové oříšky
4 ksčerné olivy

Postup přípravy

Bylinky omyjeme a osušíme, z petrželky otrháme lístky. Feferonky zbavíme semen, česnek oloupeme. Vše rozmixujeme s olivami, kapary, piniovými oříšky, olivovým olejem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme.

Opláchnuté a osušené roštěnky z každé strany minutu prudce opečeme na oleji. Potom je na střední teplotě dopečeme.

Upečené roštěnky osolíme, opepříme a podáváme s připravenou olivovobylinkovou omáčkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěnky s olivovobylinkovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.