Roštěnky po plzeňsku

Plátky libového roštěnce podušeného v pivě a na talíři zdobené restovanou cibulkou a párkem.


2.9983x
45 min

Postup přípravy

Roštěnky na krajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme je, okořeníme a obalíme v mouce. Na tuku roštěnky z obou stran opečeme, vyjmeme a osmahneme na něm také cibulku. Roštěnky vrátíme k cibuli, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme pivem. Roštěnky na talíři podlijeme šťávou z piva a ozdobíme na kolečka nakrájenou cibulí, kterou jsme opekli na tuku ještě s polovinou párku. S opečenými bramborami je nejlepší.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěnky po plzeňsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena