Roštěnky po plzeňsku

Plátky libového roštěnce podušeného v pivě a na talíři zdobené restovanou cibulkou a párkem.


2.9983x
45 min

Postup přípravy

Roštěnky na krajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme je, okořeníme a obalíme v mouce. Na tuku roštěnky z obou stran opečeme, vyjmeme a osmahneme na něm také cibulku. Roštěnky vrátíme k cibuli, podlijeme trochou piva a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme pivem. Roštěnky na talíři podlijeme šťávou z piva a ozdobíme na kolečka nakrájenou cibulí, kterou jsme opekli na tuku ještě s polovinou párku. S opečenými bramborami je nejlepší.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěnky po plzeňsku

Zpět na recept