Roštěnky na pivě

Tip na vynikající oběd.


4.412x
90 min

Postup přípravy

Roštěnky rovnoměrně naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje, pak je nařízneme, aby se nám nezkroutily, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme sádlo, ve kterém roštěnky opečeme po obou stranách, vyndáme je na talíř a na výpeku osmažíme cibuli, kterou jsme si předem oloupali a nakrájeli na jemné kostičky. Když je cibulka osmažená, vrátíme na pánev roštěnky, podlijeme trochou piva a vody, dusíme do změknutí. Během dušení maso obracíme a podléváme pivem. Když je maso měkké, zahustíme tmavší jíškou. Takto připravené roštěnky na pivě podáváme s rýží.
user-icon

autor brit-blue

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěnky na pivě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena