Plátky hovězího masa jsou obalené ve směsi vajíček, hořčice, strouhaného křenu a cibulky!
Hodnocení
3.0
/ 5 (584x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
2 ks
vejce
- -
mléko
40 g
cibule
20 g
hořčice
50 g
hladká mouka
- -
hladká mouka
- -
mletý pepř
40 g
nastrouhaný křen
600 g
hovězí roštěnec
Postup přípravy
Odleželé roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji je opečeme. Roštěnky vyjmeme a obalíme v těstíčku. To jsme si připravili tak, že jsme do vyšlehaných vajec postupně zamíchali najemno nakrájenou cibulku, hořčici, křen, mouku(50g) a mléko. Maso obalíme a usmažíme v oleji, hotové roštěnky posypeme petrželkou.