Vaření.czReceptyRoštěná v divokém těstíčku

Roštěná v divokém těstíčku

Plátky hovězího masa jsou obalené ve směsi vajíček, hořčice, strouhaného křenu a cibulky!


3.0584x
45 min

Postup přípravy

Odleželé roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji je opečeme. Roštěnky vyjmeme a obalíme v těstíčku. To jsme si připravili tak, že jsme do vyšlehaných vajec postupně zamíchali najemno nakrájenou cibulku, hořčici, křen, mouku(50g) a mléko. Maso obalíme a usmažíme v oleji, hotové roštěnky posypeme petrželkou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roštěná v divokém těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena