Roštěná v divokém těstíčku

Plátky hovězího masa jsou obalené ve směsi vajíček, hořčice, strouhaného křenu a cibulky!


3.0584x
45 min

Postup přípravy

Odleželé roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na horkém oleji je opečeme. Roštěnky vyjmeme a obalíme v těstíčku. To jsme si připravili tak, že jsme do vyšlehaných vajec postupně zamíchali najemno nakrájenou cibulku, hořčici, křen, mouku(50g) a mléko. Maso obalíme a usmažíme v oleji, hotové roštěnky posypeme petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná v divokém těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.