Vaření.czReceptyRoštěná na selské omeletě

Roštěná na selské omeletě

Sytá omeleta z brambor a slaniny s plátkem hovězí roštěné.


4.425x
45 min
1×

Ingredience

20 gslanina
3 ksvejce
3 ksmenší brambory
0.3 ksčervená cibule
1 plátekhovězí roštěná

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Vejce rozšleháme a opepříme. Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu z obou stran. Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné. Z každé strany pečeme asi 2 minuty. Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa. Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná na selské omeletě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena