Roštěná na selské omeletě

Sytá omeleta z brambor a slaniny s plátkem hovězí roštěné.


4.425x
45 min
1×

Postup přípravy

Plátek masa očistíme, lehce naklepeme, opepříme a potřeme olejem. Necháme odležet.

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky nebo klínky. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Vejce rozšleháme a opepříme.

Na pánvi rozškvaříme slaninu, vmícháme polovinu nakrájené cibule, poklademe plátky brambor a zalijeme rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu z obou stran.

Na jiné pánvičce si na oleji prudce opečeme plátek roštěné. Z každé strany pečeme asi 2 minuty.

Selskou omeletu přesuneme na talíř, na ni položíme roštěnou, posypeme jarní cibulkou a přelijeme výpekem z masa. Podáváme se sterilovanou paprikou, kyselou okurkou a hořčicí.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roštěná na selské omeletě

Zpět na recept