Rošťáci z vepřového

Moc dobrá a šťavnatá dobrota z vepřových kotlet.


4.463x
30 min
6×

Postup přípravy

Maso nakrájené na plátky naklepeme, já používám vepřové kotlety. Připravíme si omáčku. V hlubokém talíři rozšleháme 2 vejce, lžičku soli, půl lžičky pepře, lžíci sójové a worcestrové omáčky, hořčici, solamyl a 3 stroužky rozmačkaného nebo prolisovaného česneku. Omáčku dobře rozmícháme. Maso v omáčce obalíme, dáme do krabičky, zbytkem směsi přelijeme a necháme uležet v chladu nejlépe 3 - 4 dny. Potom plátky masa zprudka na pánvi osmažíme krásně dorůžova. Rošťáci z vepřového skvěle chutnají s hranolky.
user-icon

autor maarkr


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rošťáci z vepřového

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena